Unelmakoti

Sanonnan mukaan pitää ensin rakentaa kaksi omakotitaloa, vasta kolmannesta tulee sellainen kuin halutaan. Minä olen kaksi taloa rakentanut, seuraava olisi jo täydellinen. Tiedän miten talo kuuluu suunnitella, jotta siitä tulee käytännöllinen ja toimiva. Sellainen ettei tehdyt ratkaisut harmita jälkeenpäin. Sellainen että siitä tulee juuri sinun unelmakotisi. Ymmärrän että rahaa on rajallisesti ja tiedän mihin se kannattaa kohdentaa.

Oma talo on elämäsi suurin investointi. Älä tuhlaa omaisuuttasi harjoitteluun. Muutokset ja korjaukset ovat kalliita, jos niihin joudutaan kun taloa jo rakennetaan. Vältä kalliit virheet ja väärät ratkaisut. Suunnitellaan yhdessä sinulle

KOLMAS TALO ENSI YRITTÄMÄLLÄ

koti2

Olen koulutukseltani diplomi-insinööri, minulla on suunnitteluinsinöörin korkeakoulukoulutus. Minulla on tietoa talon rakentamisesta. Minulla on siitä myös omaa käytännön kokemusta. Sinulla on unelmasi. Sinulla on myös budjettisi. Tehdään niistä hieno, toimiva ja yhteensopiva kokonaisuus! Olipa kyseessä mökki tai palatsi tai mitä tahansa siltä väliltä.

koti3

Kodin tai mökin suunnitteluasioissa voit ottaa yhteyttä myös sähköpostiin

unelmakoti.ajatukset(at)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *